medrek.se

fysioterapeut/sjukgymnast till Primärvården 75-100%

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

fysioterapeut/sjukgymnast till Primärvården 75-100%

Vi söker
dig som är fysioterapeut/sjukgymnast för arbete på primärvårdsmottagning, där du har förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Du arbetar i tvärprofessionellt team tillsammans med leg. arbetsterapeut. Du har erfarenhet från öppenvårdsverksamhet som motsvarande närmare tre år, försäkringsmedicin, gärna handledningsutbildning men inget krav.

Uppdraget är på 75-100% med start omgående.

Arbetsuppgifter
Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården. Arbetet innebär bl. a.mottagningsverksamhet, vilket består av självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter.

Mottagningarna kan erbjudea sina klienter varmvattenbassäng artrosskola, stora träningsmöjligheter i fullt utrustat gym, akupunktur, medicinsk yoga och mindfullnesskurser mm
Som konsult har du en aktiv och ansvarstagande roll där serviceanda och ett gott bemötande är i fokus, du bidrar till utveckling och förändringsarbete i linje med framtidens utmaningar

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag.

Det finns stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon. Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser. Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

fysioterapeut/sjukgymnast till Primärvården 75-100%

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering