medrek.se

logga

Fysioterapeut sommarvikariat till Fysioterapimottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Fysioterapeut sommarvikariat till Fysioterapimottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Fysioterapin i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Vi söker medarbetare till vår glada och trygga arbetsplats. På fysioterapin arbetar 36 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en grupp med stort engagemang, där trivselfaktorn och sammanhållningen är hög. Du har kollegor med hög spetskompetens runt dig dagligen. Vi erbjuder dig ett strukturerat handledar- och mentorskap samt en närvarande enhetschef, för att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som fysioterapeut hos oss oavsett om du är relativt ny i yrket eller gammal i gemet.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår fysioterapeutisk bedömning och behandling av patienter. Teamarbete kring patienten karaktäriserar arbetet på avdelning. Du deltar och bidrar vid ronder, rehabiliteringsmöten och vårdplaneringar i olika utsträckning beroende på vilken avdelning du arbetar vid. På dessa avdelningar har du kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.
B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och tillsättning kan komma att ske löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
 

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Karin Zell

Enhetschef

Telefon: +4660182045

Mobiltelefon: 073-0635122

E-post: anna-karin.zell@rvn.se

 

Sofia Nyberg

Fysioterapeuterna

Telefon: +4660145600

E-post: sofia.nyberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut sommarvikariat till Fysioterapimottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland