medrek.se

Akka Rehab söker legitimerad fysioterapeut som brinner för primärvård!
Vi söker en fysioterapeut som vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och som vill fortsätta utveckla vår verksamhet.
 
Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig som har intresse av att arbeta inne på mottagningen där arbetet består av att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten. Vid intresse finns även möjlighet att arbeta med gruppverksamheter. Samarbete med övriga medarbetare ser vi som en självklarhet i vår strävan att på bästa sätt hjälpa varandra och våra patienter. Vi arbetar tvärprofessionellt inom enheten och strävar ständigt efter en god samverkan med Akka Hälsocentral, men även med andra vårdgivare och aktörer i närområdet.


Din profil:
Vi söker dig som är eller kommer att blir legitimerad fysioterapeut, som är initiativtagande, positiv, flexibel, och har lätt för att samarbeta. För oss är tillgänglighet, kvalitet och bemötande väldigt viktigt.
Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård men inget krav.
 
Vi erbjuder dig:
- Eget behandlingsrum

- Flexibel arbetstid

- En mindre och mer familjär arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar

- Interna och externa utbildningar
- Deltagande i utvecklings- och förbättringsarbete
- Friskvårdsbidrag

- Tillgång till träning i våra lokaler

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Tillträde januari 2024 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef André Trygg Wredlert via mail: andre.wredlert@akkahc.se.

Fysioterapeut till Akka Rehab, Västerhaninge

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb