medrek.se

Fysioterapeut till akutsjukvården i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Fysioterapeut till akutsjukvården i Huddinge

Är du fysioterapeut/sjukgymnast med särskilt intresse av akutsjukvård? Vi söker nu en kollega för ett vikariat till vår akutvårdsverksamhet i Huddinge!
Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi ingår i Funktion Hälsoprofessioner och består av 10 enheter och drygt 300 medarbetare, varav många har specialistkompetens och/ eller är disputerade. 
 
Om tjänsten 
Som fysioterapeut/sjukgymnast på våra akutvårdsavdelningar är du en uppskattad och viktig del i teamet kring patienten. Här möter du främst patienter med akuta medicinska och kirurgiska tillstånd samt akut andningssvikt och infektioner. Det övergripande målet är att i samverkan med övriga aktörer kring patienten uppnå så tidig mobilisering och så god respiratorisk funktion som möjligt. I arbetet ingår även att genomföra och utvärdera funktions- och aktivitetsbedömningar samt vid behov förskriva hjälpmedel. Du arbetar både självständigt och i team och är involverad i såväl att utbilda avdelningens övriga personal som i handledning av studenter. 
 
Annonsen avser ett vikariat om sex månader, med tillträde enligt överenskommelse, knuten till Hjärta- och kärlenheten. Huvudsaklig placering är på akutvårdsavdelningarna MAVA, MIMA, KAVA och AVA i Huddinge, där du arbetar tillsammans med två fysioterapeutkollegor. I arbetet ingår helgtjänstgöring.
 
Vi erbjuder  
Här får du arbeta med kunniga chefer och kollegor i en stimulerande arbetsmiljö, där du och de andra professionerna möts kring patienten om komplexa problem och får unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper och utvecklas!      
 
Vi söker  
För att bli framgångsrik i den här rollen ser vi att du har förmåga att ta eget ansvar för ditt arbete, samtidigt som du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Du är trygg i dig själv, förhåller dig positiv i pressade situationer och klarar av att anpassa sig till förändrade omständigheter. 
 
Dessutom är du nyfiken, håller dig uppdaterad inom din egen profession och kring vad som sker på avdelningen och är engagerad i att hela tiden utveckla det dagliga arbetet för att kunna ge våra patienter den bästa vården.
 
Kvalifikationer
- Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut  
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 
Tidigare erfarenhet inom akutsjukvård och specifikt av avancerad andningsvård är meriterande. Det är också en fördel om du har specialistkompetens eller är under specialisthandledning inom respiration, hjärt-kärlsjukdomar, intensivvård eller äldres hälsa. Stor vikt kommer att  läggas vid personlig lämplighet.  
 
Sök redan idag!
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Din ansökan bör innehålla CV, personligt brev och kopia på din yrkeslegitimation. Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Johan Gäverth 
Funktionsenhetschef
contacticon phone 08-585 831 78
Camilla Öberg 
Funktionsenhetschef
contacticon phone 072-595 59 91
contacticon mobile camilla.oberg@sll.se

Fackliga representanter
Johanna Lindholm, Fysioterapeuterna: tel. 08-585 819 55 / johanna.lindholm@sll.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut till akutsjukvården i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset