medrek.se

logga

Fysioterapeut till äldreboende i Falun

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Fysioterapeut till äldreboende i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en fysioterapeut våra verksamheter i Falun: Daljunkaregården, Norshöjden,  och Korsnäsgården. Man utgår från: Norshöjden.


Beskrivning av kvalifikationer: 

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete.

Körkort och datorvana är ett krav, företaget har bil. 

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Arbetstid/Varaktighet 80% med tjänstgöring dagtid. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos oss kontakta:

Verksamhetschef Korsnäsgården, Kicki Angeria Almgren

Mail: kristina.a.almgren@ansvarochomsorg.se

Telefon: 076-016 55 91

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut till äldreboende i Falun

A&O Ansvar och Omsorg