medrek.se

logga

Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra och Skånes Fagerhult

Regioner
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra och Skånes Fagerhult

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en fysioterapeut till vår verksamhet Solglimman i Glimåkra och Solhaga i Skånes Fagerhult.

Solglimman är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov. Vi erbjuder även korttidsplatser för personer med rehabiliteringsbehov.


Solhaga är ett profilboende som riktar sig till personer som har demenssjukdom som framträdande personlighetsförändringar och till personer med psykiska funktionsnedsättningar och som önskar en säker och trygg miljö där de kan bo och utvecklas.

Beskrivning av kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete. 

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 50% med tjänstgöring dagtid. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: Enligt önskemål.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Solglimman/Solhaga kontakta: 

Verksamhetschef Solglimman: Michaela

Mail: michaela.brolin@ansvarochomsorg.se 

Telefon: 076-7770112

Enhetschef Solhaga: Carina

Mail: carina.rasmusson@ansvarochomsorg.se 

Telefon: 076-7770125

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra och Skånes Fagerhult

A&O Ansvar och Omsorg