medrek.se

logga

Fysioterapeut till äldreboende i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Fysioterapeut till äldreboende i Solna

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en fysioterapeut till vår verksamhet Tryggheten i Solna/Bergshamra.

Beskrivning av kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete.  

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid: Deltid 50%  

Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: Enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdagen: 2022-01-31

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning kontakta  

Verksamhetschefen/Shwan Diliwi

Mail:  shwan.diliwi@ansvarochomsorg.se 

Telefon: 0734-367 873

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut till äldreboende i Solna

A&O Ansvar och Omsorg