medrek.se

logga

Fysioterapeut till Habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Fysioterapeut till Habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam verksamhet som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

På habiliteringsmottagningen arbetar vi utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är, autism, cerebral pares samt utvecklingsstörning.
Vi ser stora fördelar med teamarbete där arbetsterapeut, kurator, psykolog, specialpedagog och sjukgymnast ingår. Teamet arbetar också tillsammans med habiliteringsläkare, logoped och sjuksköterska. En god samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med patienter och deras anhöriga/nätverk.

Nu söker vi en fysioterapeut för 1 års vikariatsanställning till vår verksamhet i Sundsvall med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med barn 0-14 år. I arbetet ingår bl.a. att göra utredningar, bedömningar, behandling, hjälpmedelsutprovningar och uppföljningar. Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du även med information, rådgivning, handledning, samverkan och utbildning till vårdnadshavare, nätverk och personal. Ett varierande arbete där flexibilitet och förmåga att hitta lösningar på stora och små problem är viktigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Erfarenhet av att arbeta med barn med neurologiska funktionshinder är meriterande. Då resor förekommer i tjänsten ser vi att du innehar körkort B.

Du är en trygg och stabil person med en god pedagogisk insikt genom att du förstår hur andra tar till sig kunskap och anpassar ditt bemötande därefter. I ditt arbete är du strukturerad och självgående och kan själv planera och genomföra arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö med varierat arbete och goda utvecklingsmöjligheter. Varmt välkommen med din ansökan!
Vid eventuell erbjudan om anställning skall du uppvisa ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut till Habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland