medrek.se

Fysioterapeut till infektionskliniken Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-26

Ansök nu

Fysioterapeut till infektionskliniken Huddinge

Är du fysioterapeut med intresse för sjukvård, forskning och utveckling? Lockas du av tanken att få jobba med vård i framkant samtidigt som du får arbeta med erfarna kollegor? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder

 • Individuellt anpassad introduktion.

 • Mentorskap

 • Bred erfarenhet av arbete inom fördjupade medicinska områden.

 • Erfarna kollegor.

 • Arbete i multidisciplinära team, där alla har en viktig roll när det kommer till att ge patienten den bästa vården.

 • Möjlighet att delta i interna utbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.

 • Deltagande i kliniska forskningsprojekt. 

 • Goda förutsättningar för att fördjupa sig genom tex specialistutbildning eller forskarutbildning.

 • Handledning av studenter och interna utbildningar inom handledning och pedagogik. 

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Medicinsk enhet Arbetsterapi och fysioterapi har en viktig del i den vård som bedrivs inom Karolinska Universitetssjukhuset. Hos oss arbetar både arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor, förrådsansvariga och administratörer, alla under en gemensam verksamhetschef.
Inom verksamheten möter du engagerade och kunniga kollegor inom flera olika specialistområden. 

Vi söker nu fysioterapeut till vår verksamhet på infektionsavdelningarna i Huddinge. Där möter du patienter med olika typer av infektionssjukdomar och fysioterapeutens roll är mycket viktigt och med stor efterfråga. Teamarbetet mellan fysioterapeut, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och arbetsterapeut är av största vikt för att patienterna ska få så bra vård som möjligt, vilket är det arbetssätt som tillämpas på infektionsavdelningarna på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Fysioterapeutens kompetens- och personliga utvecklig får en skjuts åt rätt håll genom att jobba med de varierande arbetsuppgifterna som tillämpas på infektionsavdelningarna. 
Handledning av svenska och internationella studenter ingår som en naturlig del i din tjänst. I arbetsuppgifterna ingår också att bidra i utvecklandet av till exempel vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov. 

Annonsen gäller en tillsvidareanställning med huvudinriktning mot sjukhuset infektionsklinik.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Vill vara med och utveckla framtidens sjukvård samt bidra till klinisk forskning, utveckling och undervisning.

 • Har lätt för att anpassa dig till en föränderlig vardag. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser - möjligheter i förändring.

 • Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med tillåtelse att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Meriterande:

 • Erfarenhet av att arbeta inom slutenvård.

 • Magisterexamen/masterexamen och/eller specialistkompetens. 

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Fysioterapeut till infektionskliniken Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset