medrek.se

Fysioterapeut till Intensivvården i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Fysioterapeut till Intensivvården i Huddinge

Är du en erfaren fysioterapeut med intresse för akutsjukvård? Vi söker nu en ny kollega som vill vara med och driva verksamheten inom intensivvårdsenheten och transplantation framåt!

Vi erbjuder
Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig mycket inom transplantation och intensivvård. Du är en uppskattad och viktig del i teamet kring patienten.

Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team genom bland annat internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Om tjänsten
Nu söker vi en fysioterapeut till den sajtövergripande intensivvårdsenheten, med placering i Huddinge. Tjänsten innebär huvudsakligen arbete på intensivvårdens transplantationsavdelning, men du kommer även att involveras i öppenvård, utredningsarbete och arbetet på Postop och IVA.

På transplantationsavdelningen behandlas huvudsakligen patienter efter lever-/njurtransplantation eller leverresektion. Det övergripande målet är så tidig mobilisering och så god respiratorisk funktion som möjligt. Patienterna gör i regel stora framsteg efter vårdtiden, som ligger på cirka sju-tio dagar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • bedömningar
  • tidig mobilisering
  • avancerad andningsvård
  • genomföra och utvärdera funktions- och aktivitetsbedömningar
  • förskrivning av hjälpmedel vid behov
  • utbildning av avdelningens personal.

Intensivvårdsavdelningarna har generellt ett högt patientflöde och är en teknikintensiv arbetsmiljö. Arbetet innebär tätt samarbete med teamet av vårdpersonal.

Tillträde för tjänsten sker 2020-01-01 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi söker
Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du samarbetar med dina kollegor för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs, men också att be om hjälp när så krävs. För att bli framgångsrik i rollen ser vi även att det är viktigt att du litar på din egen förmåga och vågar agera efter egen övertygelse. Du har stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning. 

Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn är Karolinskas vägledande värdeord gällande attityd och bemötande, och kompetenser som vi självklart hoppas du som söker delar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
• Legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård
• Erfarenhet, specialisering och/eller magister inom akutsjukvård är meriterande

Om rekryteringsprocessen
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall) såsom yrkeslegitimation och bevis om specialistkompetens

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Funktion Hälsoprofessioner samlar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion. Genom vår organisering kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Intensivvården i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset