medrek.se

Fysioterapeut till Lungöppenvården Karolinska, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Fysioterapeut till Lungöppenvården Karolinska, Huddinge

Vi söker nu en ny kollega till en spännande tjänst inom Lungöppenvården. Är du den vi söker?

Vi erbjuder

Inom medicinsk enhet Arbetsterapi och Fysioterapi möter du engagerade och kunniga kollegor och chefer och en stimulerande arbetsmiljö. 

Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team genom bland annat internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vi söker nu en ny kollega till lungöppenvården i Huddinge. Arbetsuppgifterna är varierande men du kommer att utreda och behandla patienter med olika problem med lungorna, till exempel KOL, fibros, bronkiektasier och astma. Inom ramen för tjänsten kommer du också vara en del av det nätverk som följer upp patienterna som vårdats för covid-19.

Helgtjänstgöring samt handledning av studenter kan ingå i uppdraget. I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till verksamhetens utveckling.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi söker

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du samarbetar med dina kollegor för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs, men också att be om hjälp när så krävs.

Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn är Karolinskas vägledande värdeord gällande

attityd och bemötande, och kompetenser som vi självklart hoppas du som söker delar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 

Krav:  
- Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast

Meriterande:  
- Erfarenhet inom akutsjukvård
- Magisterexamen

Välkommen med din ansökan!

Vill du höra mer om tjänsten?

Kontakta rekryterande chef Camilla Öberg för mer information, tel. 072-595 59 91

Facklig kontaktperson: Johanna Lindholm, e-post: johanna.lindholm@sll.se

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Hälsoprofessioner samlar professionerna arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped och psykolog, som har patientens hälsa och funktion som gemensam nämnare. Funktionens cirka 580 medarbetare arbetar integrerat i vårdteam med alla patientgrupper på sjukhuset.

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Varje profession har unik kompetens och bedriver högspecialiserad vård, forskning och utbildning inom sitt kompetensområde.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Lungöppenvården Karolinska, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset