medrek.se

Fysioterapeut till Neurologi, Solna (Vikariat)

Regioner
Utgår

2022-10-11

Ansök nu

Fysioterapeut till Neurologi, Solna (Vikariat)

Är du legitimerad fysioterapeut med intresse för neurologi? Lockas du av tanken att få jobba med vård i framkant samtidigt som du får arbeta med erfarna kollegor? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder

 • Individuellt anpassad introduktion

 • Bred erfarenhet av arbete inom intensivvård och andningsstöd

 • Erfarna kollegor, många med specialistkompetens inom området

 • Arbete i ett multidisciplinärt team, där alla har en viktig roll när det kommer till att ge patienten den bästa vården

 • Möjlighet att delta i interna utbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Medicinsk enhet Arbetsterapi och fysioterapi har en viktig del i den vård som bedrivs inom Karolinska Universitetssjukhuset. Hos oss arbetar både arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor, förrådsansvariga och administratörer, alla under en gemensam verksamhetschef.

Inom verksamheten möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor samt får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig mycket.

Som fysioterapeut hos oss kommer du främst vara placerad inom neurologi och neurokirurgi. Där blir du en viktig resurs för patienten i teamarbetet gällande bedömning av neurologiska bortfall, tidig mobilisering och fysioterapi kopplat till andningsstöd. Du arbetar nära patienten med ett fokus på att säkerställa en så stor rörelsefrihet och livskvalitet som möjligt för varje individ.

Annonsen gäller ett vikariat till och med 31/8-2023.

Vi söker dig som:

 • har ett intresse för akutsjukvård och vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus, där tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande.

 • vill vara med och utveckla framtidens sjukvård samt bidra till klinisk forskning, utveckling och undervisning.

 • har lätt för att anpassa dig till en föränderlig vardag. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändring.

 • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

 • trivs med att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 • planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. För dig är det viktigt att sätta upp och hålla tidsramar.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med tillåtelse att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta inom slutenvård. Magisterexamen/masterexamen och/eller specialistkompetens inom neurologi eller intensivvård.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Johanna Lindholm, Fysioterapeuterna Telefon
johanna.lindholm@regionstockholm.se,08-58581955

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Neurologi, Solna (Vikariat)

Karolinska Universitetssjukhuset