medrek.se

Fysioterapeut till Nykvarn Rehab

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Fysioterapeut till Nykvarn Rehab

Vi söker nu en fysioterapeut till vårt härliga gäng på Nykvarn Rehab. Hoppas att just du vill vara med och bidra till arbetsglädje hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss fyller du en viktig funktion i enhetens arbete kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Dina arbetsuppgifter består av individuella bedömningar, behandling och rehabilitering på mottagning samt gruppverksamhet. Vi arbetar mycket tvärprofessionellt inom enheten och har även en stabil samverkan med Nykvarns Vårdcentral.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom primärvårdsrehabilitering. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo samt att ta egna initiativ och eget ansvar för arbetet, både gällande patienterna men även gentemot våra samarbetspartners och verksamheten i stort. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som kollegor är en självklarhet för dig. Du är bra på att prioritera och organisera ditt arbete samt att ställa om till nya förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är även positivt om du har vana av att arbeta i journalsystemet TakeCare.

Vi erbjuder dig

- En familjär arbetsplats
- Hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar
- Flexibel arbetstid
- Årlig reviderad kompetensplan för din professionella kompetensutveckling
- Deltagande i enhetens internutbildningar
- Möjlighet till ledarskapsprogram för framtida ledare
- Friskvårdsbidrag

Om mottagningen

Nykvarn Rehab är belägen i nybyggda lokaler i Nykvarns centrum, några minuters promenad från kommunikationer till Södertälje och Stockholm men även Strängnäs och Eskilstuna. Verksamheten består av arbetsterapeuter, dietister, sjukgymnaster/fysioterapeuter och kiropraktor. Totalt är vi ca 14 medarbetare. 

Verksamheten är även samlokaliserad med Nykvarns Vårdcentral som har en personalgrupp omfattande ca 20 medarbetare, vilket sammantaget bidrar till en trivsam arbetsplats.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tjänstgöringsgraden är 100 %, tillträde enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Tore Blomqvist 08-409 150 81.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Mer om företaget

Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss i Prima Vård är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Nykvarn Rehab

Prima Vård AB