medrek.se

Fysioterapeut till slutenvården i Huddinge inom Tema cancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Fysioterapeut till slutenvården i Huddinge inom Tema cancer

Vi söker nu en ny fysioterapeutkollega till Tema Cancer inom slutenvården i Huddinge.

Vi erbjuder

Karolinska Universitetssjukhuset fortsätter arbetet med att forma och utveckla vården utifrån en tematisk organisation med patientens individuella behov i fokus genom interprofessionella och interdisciplinära team.  

Inom Funktion Hälsoprofessioner bildar fysioterapeuter tillsammans med arbetsterapeuter ett funktionsområde med cirka 300 medarbetare. Vi finns inom såväl slutenvård som öppenvård och arbetar i de flesta av sjukhusets specialistområden.  

Fysioterapeuterna ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets fysioterapeutiska verksamhet, med inriktning mot högspecialiserad, specialiserad och sällansjukvård, inkluderande forskning/utveckling, utbildning och innovation. 

Att arbeta hos oss ger dig möjlighet till kompetensutveckling inom högspecialiserade områden och vi erbjuder dig ett brett spektra av utbildnings- och forskningsmöjligheter. 

Om tjänsten

Vi söker nu en ny kollega med uppdrag inom Tema Cancer, inom slutenvården i Huddinge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som fysioterapeut hos oss är bedömning, behandling och samtliga förekommande fysioterapeutiska interventioner inom slutenvård. Arbetet sker i nära samarbete med andra professioner. Helgtjänstgöring samt handledning av studenter ingår i uppdraget.

Tema Cancer är ett av sjukhuset största teman och erbjuder en spännande arbetsmiljö med vård, forskning och utbildning i stort fokus.

Vi söker  

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du samarbetar med dina kollegor för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs, men också att be om hjälp när så krävs. För att bli framgångsrik i rollen ser vi även att det är viktigt att du litar på din egen förmåga och vågar agera efter egen övertygelse.  Du har stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning.  

Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn är Karolinskas vägledande värdeord gällande attityd och bemötande, och kompetenser som vi självklart hoppas du som söker delar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer 

Krav:  leg. fysioterapeut/sjukgymnast

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Evelina Laasonen Gomaa 
Tf Funktionsenhetschef cancer
072-4681368

Fackliga representanter
Johanna Lindholm

Dela detta jobb

Fysioterapeut till slutenvården i Huddinge inom Tema cancer

Karolinska Universitetssjukhuset