medrek.se

logo

Fysioterapeut till Tullkvarnsvägen

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Fysioterapeut till Tullkvarnsvägen

Vi söker en fysioterapeut som vill jobba i fjälnära miljö med naturen in på knuten. Forenede Care AB värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Ansvar – Engagemang – Omtanke. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden.

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som är fysioterapeut, gärna med erfarenhet inom äldreomsorg och som värdesätter ett arbetssätt där vårdtagaren är i fokus. Din kompetens och kreativitet ligger till grund för att varje individs behov tillgodoses med hänsyn till personens förutsättningar.

Arbetsuppgifter:
- Planering, delegering och ordination av träning/aktiviteter
- Uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder
- Utprovning, justering och förskrivning av medicintekniska produkter/hjälpmedel
- Handledning av personal i vardagsrehabilitering
- Tvärprofessionellt arbete med undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeut.

KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av äldreomsorg/geriatrik. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL och utbildning i förflyttningsteknik.
Krav är att du behärskar svenska i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har ett genuint intresse av att handleda och utbilda omvårdnadspersonal. Du tycker om att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har ett flexibelt arbetssätt och trivs att arbeta i team men är samtidigt självständig med god prioriterings- och problemlösningsförmåga.

Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att arbeta självständigt, leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Dela detta jobb

logo
Fysioterapeut till Tullkvarnsvägen

Forenede Care