medrek.se

Gastroenterolog, VO Internmedicin, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Gastroenterolog, VO Internmedicin, Södertälje sjukhus

Vi behöver förstärka vår internmedicinverksamhet med ytterligare specialistkollegor inom gastroenterologi. Vi är ett av landets modernaste akut- och specialistsjukhus. Fördelarna med att arbeta hos oss är många. Vi har korta beslutsvägar, ett unikt kompetensutvecklingsprogram, bred inriktning med stora möjligheter till utveckling och karriär inom sjukhuset, bra anställningsförmåner och framför allt en stor gemenskap och nära samarbeten mellan avdelningar, mottagningar och funktioner. Vi trivs på jobbet, helt enkelt!  

Internmedicinsk specialist på Södertälje sjukhus: 

Som vår nya kollega kommer du att arbeta med våra gastroenterologiska och internmedicinska patienter. Du blir en del av vår grupp invärtes medicinare med olika grenspecialiteter. Ditt nya arbete är varierande med avdelningstjänstgöring och mottagning. Du kommer också delta i vår jourverksamhet, främst som bakjour. Dina arbetsuppgifter kan i viss mån anpassas till din kompetens och ditt intresse.

Dina personliga egenskaper: 

Som person är du engagerad i ditt arbete, drivs av att göra ett bra jobb och, precis som vi, sätter patienten först. Du delar med dig av dina kunskaper på ett prestigelöst sätt och har lätt för att fråga när du så behöver. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringen. 

Dina kvalifikationer:   

Du är specialist inom gastroenterologi.

Anställningsform:   

Tillsvidareanställning. Gärna heltid men ev. deltid kan diskuteras.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Specialistkompetenta läkare

Arbetsplats
Södertälje

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Manizhe Afra 
Verksamhetschef/Överläkare
contacticon phone 072-582 36 82

Fackliga representanter
Sutharman Udesuriyan, 08-55024000

Referensnummer
170516

 

 

Dela detta jobb

Gastroenterolog, VO Internmedicin, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus