medrek.se

GHP Kirurgkliniken vid Sophiahemmet söker ny verksamhetschef

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-11

Ansök nu

GHP Kirurgkliniken vid Sophiahemmet söker ny verksamhetschef

Verksamheten har en bred repertoar (Obesitaskirurgi, Galloperationer, olika typer av bråckkirurgi, mottagningsoperationer, proktologi). Det görs ca 20 000 patientbesök på mottagningen årligen och ca 2000 operationer på vår operationsavdelning. Kliniken är en del av GHP koncernen med ett utpräglat fokus på kvalitet och samhällsnytta. Vi söker en engagerad och drivande verksamhetschef som tillsammans med enhetschef kan leda kliniken i den pågående expansionen.

Hör av dig så träffas vi på ett förutsättningslöst möte där jag får presentera verksamheten

Gunnar Ahlberg, VD

 

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Gunnar Ahlberg | Kontaktperson

 Skicka email  070-7191113

Dela detta jobb

GHP Kirurgkliniken vid Sophiahemmet söker ny verksamhetschef

GHP Specialty Care AB