medrek.se

Gillar du att spela X-box och vill jobba som ledsagare?

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Gillar du att spela X-box och vill jobba som ledsagare?

Beskrivning av verksamheten
Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund önskar en manlig ledsagare som har ett stort intresse av att spela xbox, är filmintresserad samt gillar att gå på bio.  I arbetet som ledsagare arbetar du efter fasta rutiner, har ett lågaffektivt bemötande samt har förmågan att ge kunden en förutsägbar vardag. Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Det viktigaste i uppdraget är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

Arbetstid/Varaktighet
Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll samt helgtjänstgöring.
Timanställning ca 20 tim/månad

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kundansvarig Denice Christensen

Dela detta jobb

Gillar du att spela X-box och vill jobba som ledsagare?

Förenade Care AB