medrek.se

logo

Göransgården i Vrigstad söker undersköterskor

Företag Sävsjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-10

Ansök nu

Göransgården i Vrigstad söker undersköterskor

Om arbetsplatsen

Sävsjö kommun är en liten kommun där det finns stora möjligheter att växa. I den lilla kommunen är det nära mellan människor – mellan dig och dina kollegor och mellan medarbetare och chefer. Tillsammans arbetar vi för att ge våra invånare bästa möjliga service och i våra team får du chans att ta plats, utvecklas och bidra.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Göransgården förväntas du utföra biståndsbedömda insatser hos våra boende både i form av omvårdnad- och serviceinsatser. Hos oss får varje boende och kund möjlighet att påverka sin egen tillvaro. Varje person ska, så långt det är möjligt, kunna bestämma när man ska äta, gå och lägga sig, aktivera sig och få socialt stöd mm. Det är viktigt för oss att de som vistas hos oss upplever en god trivsel och en meningsfull vardag.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är initiativtagande, ansvarstagande, positiv, flexibel, stresstålig, har ett positivt förhållningssätt, ett gott bemötande samt ett engagemang i ditt arbete! Vi arbetar både i grupp och självständigt det är därför viktigt att du fungerar i båda sammanhangen.

Vidare söker vi dig som är utbildad undersköterska och att du är en problemlösare och bidrar med lugn och trygghet. Våra brukare kommer alltid i första hand. Det viktigt med personlig lämplighet samt empati, personlig mognad och ett gott omdöme.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Urval sker löpande under rekryteringen.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde : 2024-02-01

Ansökan

Ansök senast: 2023-12-10

Referensnummer : A761580 - Kopia (2)

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 2

Arbetstid : Schema
Du kommer arbeta dag, kväll och helg.

Kontakt

Kontaktperson

Rosita Svensson

Enhetschef

Mobiltelefon

Telefon 0382-156 85

E-postadress rosita.svensson@savsjo.se

Facklig företrädare

Anette Karlsson

Kommunal

Mobiltelefon

Telefon 0382-152 82

E-postadress anette.b.karlsson@kommunal.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen.

Dela detta jobb

logo
Göransgården i Vrigstad söker undersköterskor

Sävsjö kommun