medrek.se

Grundutbildad sjuksköterska, Intensivvårdsavdelningen, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Grundutbildad sjuksköterska, Intensivvårdsavdelningen, Södertälje sjukhus

Nu har vi möjlighet att erbjuda dig, grundutbildad sjuksköterska, en tjänst på vår Intensivvårdsavdelning! Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av akutsomatiken och har fattat ett tycke för intensivvård. Södertälje sjukhus intensivvårdsavdelningen är en blandad intensivvård, intermediärvård och postoperativ vårdavdelning.

Vi har nya fina lokaler där stor vikt har lagts på arbets- och patientmiljön, vilket bland annat innebär gott utrymme i patientsalar, enkelrum med egen dusch, stora fönster för att släppa in dagsljus samt ergonomiska hjälpmedel tillgängliga på rummen.

Vi erbjuder en personlig introduktion som är anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill tillhöra en arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap- här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:
Du kommer att arbeta i team som har hand om intermediära- och postoperativa patienter.

Vi har ett koncept där du kommer utbildas till att i en början lära dig vårda lättare intermediära- och postoperativa patienter, till att så småningom lära dig ta hand om intensivvårdspatienter. Du har stora möjligheter för kompetensutveckling och att delta vid verksamhetsutvecklingsaktiviteter. Vi har både utvecklings- och utbildningssjuksköterskor på plats för att lära dig vården bedside.

Dina personliga egenskaper:
Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om utmaningar, vara flexibel, tänka nytt och sprida din positiva energi. Du har lätt för att fråga när du behöver. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Dina kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet av akutsomatiken.

Anställnings form:
Hel- eller deltid, blandat nattjänstgöring.

Jobba på Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Här kan du se filmen om Sofia och hennes kollegor på intensiven

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!  

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Grundutbildad sjuksköterska, Intensivvårdsavdelningen, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus