medrek.se

Grundutbildade sjuksköterskor till transportambulanser sökes!

Ansök nu

Grundutbildade sjuksköterskor till transportambulanser sökes!

Grundutbildade sjuksköterskor till transportambulanser sökes!

Falck Ambulans blir under våren 2019 den största ambulansaktören i Stockholm. Ett nytt avtal med Stockholms läns landsting har skrivits under, där Falck Ambulans kommer att driva ambulansverksamhet från mitt-syd till syd. I samband med denna expansion på flertalet nya stationer söker vi nu två grundutbildade sjuksköterskor till våra transportambulanser.  

Vi erbjuder dig:  

  • Flexibelt schema  
  • Verksamhetsnära chefer  
  • Korta beslutsvägar  
  • Goda utvecklingsmöjligheter  

Av dig önskar vi:  

  • B-körkort med god körvana  
  • Minst 6 månaders erfarenhet inom slutenvård  
  • Flytande i tal och skrift i svenska, C1-nivå  
  • God omdömesförmåga med patientomvårdnad i fokus  

Om Falck Ambulans  

Vi erbjuder tjänster inom prehospital akutsjukvård och utför ambulanssjukvård på entreprenad. Vi är stolta över att ha ansvar för en verksamhet som är nära människors vardag och som representerar en grundläggande trygghet för alla i vårt samhälle. Att bedriva ambulanssjukvård på ett bra sätt bygger på förtroende, trygghet och mänskliga relationer. Det är ett ansvar som vi har lång erfarenhet av att axla. Vi ser vidare våra medarbetare som vår viktigaste resurs och värderar där en god arbetsmiljö och långsiktig kompetensutveckling högt.  

Välkommen med din ansökan! 

Vid frågor, kontakta: 
Sofia Stridh 
sofia.stridh@se.falck.com 
+46 73-312 07 85 

 Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare. 

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.
 

Kontakt:
Sofia Strid 
HR-coordinator
0733120785
0733120785

Dela detta jobb

Grundutbildade sjuksköterskor till transportambulanser sökes!

Falck Ambulans