medrek.se

Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska natt

Företag Jokkmokks kommun
Regioner
Utgår

2021-08-24

Ansök nu

Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska natt

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Hälso- och sjukvårdsenheten är en del av socialtjänstens verksamheter riktad mot vård- och omsorgsboende, hemsjukvård och funktionshinder. Enheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt undersköterska som utför kvalificerad sjukvård med patienten i fokus. Hos oss inom hälso- och sjukvårdsenheten är arbetsglädje och stolthet kärnan i vårt arbete och vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor. Hos oss arbetar du 32 timmarsveckor vid nattarbete.

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård inom Socialtjänsten i Jokkmokk?
Du får ett spännande och utmanande arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Välkommen att göra skillnad i människors vardag, varje dag!

För denna tjänst gör vi urval och intervjuar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi önskar därför din ansökan snarast.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita.

Schemalagd arbetstid förlagd till natt samt möjlighet till kombination av kväll om du önskar. Du erbjuds flexibelt schema efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som Leg. Sjuksköterska, du är positiv, kreativ, kompetent och ansvarstagande som tycker om att arbeta med främst äldre och funktionshindrande människor.

Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat, ha lätt för att handleda och vara kreativ i din vardag. Du är flexibel och bidrar till en god arbetsmiljö till medarbetare på alla nivåer samt tar ansvar för ditt uppdrag.
B-körkort är ett krav. Erfarenhet meriteras.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-07-2201 eller enligt överenskommelse.
71,87%

Ansökan

Referensnummer:   58/2021

Dela detta jobb

Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska natt

Jokkmokks kommun