medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr. I dessa områden bedrivs lokal samverkan inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Gemensamt arbete sker t ex för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka äldre.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hälsocentralen Bredbyn är beläget drygt 4 mil nordväst om Örnsköldsvik. Hos oss arbetar ca 15 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Söker du en intressant arbetsplats där du kan göra skillnad? Vill du vara med och påverka i vårdens utveckling av nära vård? Då är detta uppdrag rätt för dig!

Som hälsocentralschef leder och utvecklar du och dina medarbetare enheten i enlighet med verksamhetens övergripande mål.
Du har verksamhets-, arbetsmiljö-, ekonomi- och personalansvar för medarbetarna vid enheten och vid din sida finns regionens stödfunktioner samt din chef.
I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av ledarskap är meriterande samt om du har erfarenhet av primärvård, är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Vi ser också att du omsätter visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som ni kan arbeta med på hälsocentralen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Inkomna ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att söka!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-06

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kerstin Wikman

Verksamhetschef

Telefon: +4666089349

E-post: kerstin.wikman@lvn.se

 

Elisabeth Haraldsson

SACO

Telefon: 070-2402832

E-post: elisabeth.haraldsson@rvn.se

 

Ylva Byström

Vision

Telefon: 0611-84332

E-post: ylva.bystrom@rvn.se

 

Lotha Valan

Vårdförbundet

Telefon: 070-324 82 43

E-post: lotha.valan@rvn.se

logga

Hälsocentralschef till Hälsocentralen Bredbyn

Regioner
Utgår

2023-02-06

Ansök nu

Dela detta jobb