medrek.se

logga

Handledande läkare till utbildningshälsocentral, Primärvården

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-01-07

Ansök nu

Handledande läkare till utbildningshälsocentral, Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Brinner du för handledning? Kom och jobba med oss!


Sedan första december 2022 finns en utbildningshälsocentral på Hälsocentral Centrum. Syftet är att hjälpa läkare från länder utanför EU att få svensk legitimation via praktisk tjänstgöring under ett halvår. Idag tar vi emot tre läkare samtidigt. Vi tar också emot läkare från länder inom EU som behöver en introduktion i det svenska sjukvårdssystemet.

Arbetsuppgifter

Vi letar nu ytterligare en eller två kollegor som en eller två dagar i veckan (20-40%) vill komma till oss från ordinarie arbetsplats för att:

- Handleda läkarna i det dagliga mottagningsarbetet.
- Utbilda och bedöma läkarnas kompetens med t.ex. bedömningsinstrument.
- Ha strukturerad handledning och fungera som huvudhandledare åt en av adepterna.
- Genomföra seminarium med utbildningsläkarna.
- Skapa underlag för godkännande av den praktiska tjänstgöringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs och är trygg i handledarrollen men nyfiken och vill utveckla dig själv och din handledarkompetens ytterligare. Du är specialist i allmänmedicin eller i slutet av din ST. Du kan också vara specialist i annan specialitet men med primärvårdserfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Projektanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-07

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Dan Näslund

Verksamhetschef

Telefon: 070-6094331

E-post: dan.naslund@rvn.se

 

Jonas Lindbäck

Enhetschef

E-post: jonas.lindback@rvn.se

 

Jonas Wallvik

Sveriges Läkarförbund

Telefon: +4660181714

E-post: jonas.wallvik@rvn.se

 

Maria Lindström

Specialistläkare

Telefon: +4660135437

E-post: maria.alsen.lindstrom@rvn.se

 

Julia Berthas

Administratör

Telefon: +4660182446

E-post: julia.berthas@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Handledande läkare till utbildningshälsocentral, Primärvården

Region Västernorrland