medrek.se

Handledare till Ortopedavdelning, Klinisk Utbildningsavdelning

Ansök nu

Handledare till Ortopedavdelning, Klinisk Utbildningsavdelning

Sjuksköterska/Handledare till Klinisk Utbildningsavdelning 
Handledning av studenter samt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som utförs på en ortopedisk vårdavdelning. 
 
Vi erbjuder 
Klinisk Utbildningsavdelning (KUA) är en ortopedisk vårdavdelning med åtta vårdplatser. 
Studenter i grundutbildningen genomför sin tvärprofessionella kliniska praktik under en tvåveckorsperiod. Det är arbetsterapeut-, läkar-, fysioterapeut- och sjuksköterske-studenter som tillsammans i team skall "driva" denna avdelning med handledare från respektive utbildningsprogram. 
 
Målen för utbildningen är att studenten ska lära sig: 
- Mer om den egna yrkesrollen 
- Att arbeta i team 
- Vad andra yrkesgrupper har för kompetens 
- Att vara nära patienten och se vad patienten kan lära dem 
- Att förstå helheten i vårdprocessen ortopedi 
 
På KUA skall ovanstående studentkategorier få tillfälle till samarbete mellan professionerna för att lära av och om varandras kompetensområden (interprofessionellt samarbete). 
Handledningen på KUA utgår från ett reflekterande synsätt med ett problemorienterat perspektiv. Du ingår i ett tvärprofessionellt handledarteam motsvarande studenternas. 
 
Patientgruppen är ortopediska skador. Akut och planerade inläggningar. Proteskirurgi och frakturkirurgi. 
 
Anställningsform: 
Tillsvidare anställning Schemalagd arbetstid, 38,25 t/v. Tillträde enligt överenskommelse. Under student/handledningsperioder är arbetet förlagt måndag-fredag, övrig tid ingår helgarbete. 
 
Vi söker 
En glad och positiv person som är flexibel och ansvarskännande. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från ortopedi eller handledning.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Handledare till Ortopedavdelning, Klinisk Utbildningsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset