medrek.se

-->

Har du ett starkt intresse för avancerad akutsjukvård? Intermiärvården i Solna och Huddinge söker sjuksköterskekollega

Regioner
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Har du ett starkt intresse för avancerad akutsjukvård? Intermiärvården i Solna och Huddinge söker sjuksköterskekollega

Ta steget och bredda dina kunskaper som sjuksköterska tillsammans med oss på Intermediärvården i Solna och Huddinge

Om tjänsten
På Intermediärvården vårdar vi patienter med svikt i ett eller flera organ som har behov av en högre övervakning och vårdnivå än på en vanlig vårdavdelning. Som sjuksköterska vårdar du patienter i ett tvärprofessionellt team tillsammans med undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Vi väger samman omvårdnad och medicin i alla beslut vi tar för att tillsammans ha patientens bästa i fokus. Vi arbetar utifrån ett omhändertagande enligt ABCDE. Du får kunskap i många olika sjukdomstillstånd såsom sepsis, intoxikationer och andningssvårigheter. Du får lära dig bland annat Nonivasiv ventilationsbehandling, Vasoaktiva läkemedel, sedering och centrala infarter som CVK och artärnål. Allt med fokus från ett perspektiv baserat på avancerad omvårdnad och medicin.

På MIMA i Huddinge jobbar du både på intermediärvården och på akutvårdsavdelningen MAVA.

Vi erbjuder
Du kommer till en avdelning där sjuksköterskor med erfarenhet och kunskap ifrån olika delar av akutsjukvården sluter upp för att ge den bästa vården till våra patienter. Vi delar såväl ansvar som kunskap med varandra och är måna om ett gott arbetsklimat.

För oss är kompetensutveckling något vi prioriterar då det gynnar patienten, därför erbjuder vi:

  • Rotationsmöjlighet till våra avdelningar inom Temat som bland annat våra akutvårdsavdelningar, traumaavdelning, kirurgiavdelning, ortopedavdelning, infektionsavdelningar och våra akutmottagningar i Solna och Huddinge.

  • Möjlighet till studiedagar för utbildningar som är prioriterade för vår verksamhet.

  • Möjlighet till betald vidareutbildning inom akutsjukvård

  • Möjlighet att utveckla och bidra till patienten genom delaktighet i utvecklingsgrupper för att driva omvårdnadsområden

  • Möjlighet att utveckla dina ledningsegenskaper i rollen som ledningssjuksköterska

Vi söker
Vi söker dig som är genuint intresserad av omhändertagande av den kritiskt sjuka patienten och vill skapa patientdelaktighet. Vi ser att du är ansvarstagande och ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs. Vidare är du engagerad i verksamheten och det enskilda vårdmötet. Du håller dig uppdaterad inom din egen profession, är trygg i dig själv och finner dig snabbt i en föränderlig vardag. För att trivas hos oss behöver du även kunna planera, prioritera och agera på ett självständigt sätt men även vara kapabel till att ändra inriktning i takt med att målen omformuleras. Du behöver vara flexibel i relation till den kritiskt sjuka patientens behov.

Kvalifikationer

Krav: Sjuksköterska med minst 2 års klinisk erfarenhet.

Meriterande: Specialistutbildning inom, för verksamheten, relevant område.

Varmt välkommen med din ansökan!


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet. Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Har du ett starkt intresse för avancerad akutsjukvård? Intermiärvården i Solna och Huddinge söker sjuksköterskekollega

Karolinska Universitetssjukhuset