medrek.se

logo

Hästskon i Vrigstad söker undersköterska

Företag Sävsjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-10

Ansök nu

Hästskon i Vrigstad söker undersköterska

Om arbetsplatsen

Sävsjö kommun är en liten kommun där det finns stora möjligheter att växa. I den lilla kommunen är det nära mellan människor – mellan dig och dina kollegor och mellan medarbetare och chefer. Tillsammans arbetar vi för att ge våra invånare bästa möjliga service och i våra team får du chans att ta plats, utvecklas och bidra.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska är du flexibel och ansvarstagande. Du arbetar både i grupp och självständigt. Brukarens behov sätts alltid i fokus och du värnar om och respekterar var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande och delaktighet. Din viktigaste uppgift är att se till att varje brukare får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Din insats har stor betydelse för andra människor. Just nu pågår ett projekt på Södergården där vi har tagit bort samtliga städ från undersköterskorna för att tiden och fokus just ska vara för våra brukare.

Kvalifikationer

Vi söker dig om har undersköterskeutbildning.
Du behöver vara flexibel och anpassa dig efter brukarens behov och efter förändringar och varierande arbetsuppgifter. Du ändrar arbetssätt och metod utan att förlora fokus på målet.
Vi ser att du har en god samarbetsförmåga då vi jobbar i grupp med målet att tillförsäkra en god omsorg och omvårdnad till våra brukare. I gruppen ska du känna trygghet och ha lätt till skratt.
Du anpassar dig till nya arbetssätt och tycker om att ta nya kontakter och samarbetar väl med dina kollegor och andra i verksamheten. Ett gott samarbete innebär god kommunikation, trygghet och en gemensam målbild.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde : 2024-02-01

Ansökan

Ansök senast: 2023-12-10

Referensnummer : A1259778

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Arbetstid : Schema

Kontakt

Kontaktperson

Rosita Svensson

Enhetschef

Mobiltelefon

Telefon 0382-156 85

E-postadress rosita.svensson@savsjo.se

Facklig företrädare

Anette Karlsson

Kommunal

Mobiltelefon

Telefon 0382-152 82

E-postadress anette.b.karlsson@kommunal.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan direkt via länken i annonsen.

Dela detta jobb

logo
Hästskon i Vrigstad söker undersköterska

Sävsjö kommun