medrek.se

logo

Hej student! - sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut

Ansök nu

Hej student! - sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut

Tycker du om frihet under eget ansvar och möjligheten att planera och strukturera upp ditt eget arbete? Du som vill arbeta i team nära patienten - här har vi ett arbete för dig!

Vi som jobbar inom hälso-och sjukvården är ett glatt gäng, som nu söker dig som tillsammans med oss vill jobba under sommaren 2024 i Nässjö kommuns Hälso-och sjukvård. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter den vård de behöver, när de behöver den och där de behöver den. Vi är ca 90 medarbetare på hälso-och sjukvården och nu väntar vi på just din ansökan!

För mer information: http://www.nassjo.se

Arbetsuppgifter:

I arbetet hos oss inom hälso-och sjukvården i Nässjö kommun träffar du patienter i alla åldrar. Vi gör insatser i ordinärt boende, korttids och särskilt boende. Vi träffar individer inom äldreomsorg och funktionshinderomsorgen. Vår legitimerade personal gör bedömningar samt erbjuder och utvärderar de hälso- och sjukvårdsinsatser som behövs utifrån den enskildes behov. Vi utgår ifrån vad patienten tycker är viktigt i livet. Du kommer få arbetar på uppdrag av legitimerad personal.

Samverkan är en viktig del i arbetet och teamet är grunden i det arbetet. Vi jobbar och har roligt tillsammans! Du kommer samverka med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor, rehab assistenter, socialsekreterare och enhetschefer i kommunen. Vi är uppdelade i team efter geografiska områden.

Kvalifikationer:

Krav: Student termin 4-6, antingen Sjuksköterska, Fysioterapeut eller arbetsterapeutstudent. Vi vill ge dig möjlighet att utvecklas i din framtida yrkesroll med utökad delegering och möjlighet till handledning och nära kollegialt stöd.

Merit: Undersköterska.

Personliga egenskaper vi söker: Du är lösningsfokuserad, har ett strukturerat arbetssätt och är lätt att samarbeta med. Du är stabil och trygg i din personlighet. Du förväntas dela kommunens värdegrund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. Sommarvikariat
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2024-06-10. Eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Tidsbegränsat till: 2024-08-31. Eller enligt överenskommelse.
Schema: Vardagar 07.30-16.00, 30 minuters rast
Antal platser: 5

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: C171211

Upplysningar lämnas av:

Maria Lennborg Säleby
Enhetschef
Telefon: 0380518012
E-post: maria.lennborg-saleby@ nassjo.se

Hanna Grennborg
Enhetschef
Telefon: +46380518816
E-post: hanna.grennborg@nassjo.se

Nanna Good
Enhetschef
Telefon: 0380517780
E-post: nanna.good@nassjo.se

Dela detta jobb

logo
Hej student! - sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut

Nässjö kommun - Socialförvaltningen