medrek.se

Hemodialysmottagning Huddinge söker sjuksköterska

Ansök nu

Hemodialysmottagning Huddinge söker sjuksköterska

På vår Dialysmottagning i Huddinge vill vi erbjuda dig ett varierat arbete där både medicinsk teknik och din höga sociala kompetens har stor betydelse för slutresultatet. Fascinationen med Dialysbehandlingen är att du skall lyckas att ingjuta ett lugn och trygghet hos patienten samtidigt som du periodvis arbetar under viss press då behandlingarna är fortsatt komplikationsfria med hjälp ditt vakande öga.

Om oss
Vi arbetar med kroniskt njursjuka som behöver dialysbehandling tre gånger per vecka där du i samarbete med läkare och med hjälp övriga sjuksköterskor och undersköterskor ansvarar för tre behandlingar per arbetspass. Vi utför vid behov även externa dialyser på intensivvårdsavdelningar i samarbete med deras personal. Är barnsjukvård något för dig kanske du vill ingå i vår barndialysgrupp, då vi har det regionala ansvaret för all hemodialys för barn under 18 år. Vi har även en akutsektion där vi tar emot patienter från IVA samt övriga sjukhus/dialysenheter inom regionen.

Om tjänsten
Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor och en riktigt erfaren undersköterskegrupp. Läkare är ständigt närvarande på behandlingssalarna och en riktigt erfaren utbildningssjuksköterska finns att konsultera vid behov. Det är en välplanerad öppenvårdsverksamhet där du får god tid på dig att förbereda samt dokumentera ditt arbete.

Hos oss arbetar du dag och kvällspass samt var tredje helg, kvällspassen slutar 20.00.

Vi erbjuder

  • Åtta veckors strukturerad inskolning med kompetenskort.
  • Interna utbildningar / föreläsningar upp till två gånger/vecka.
  • Första året erbjuds du en introduktionskurs på 5 dagar samt kommande år en fortsättningskurs på 4 dgr.
  • Möjlighet till njurmedicinsk kurs på 15 högskolepoäng.
  • Utvecklingsmöjlighet i din roll där du mot ett lönetillägg även kan få arbeta i en rotationstjänst där man vid behov roterar till övriga dialysmottagningar inom Karolinska.

Kvalifikationer
 
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Njurmedicinsk kompetens och erfarenhet av hemodialys

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.

 

Välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret..

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Hemodialysmottagning Huddinge söker sjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset