medrek.se

Hemodialysmottagning söker undersköterska för vikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Hemodialysmottagning söker undersköterska för vikariat

Om oss 
Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper.  
 
På vår hemodialysmottagning i Huddinge hittar du ett arbete med en kombination av teknik, omvårdnad och utbildning. Du träffar dina patienter flera gånger i veckan och ofta utvecklar du nära relationer med dem. Vårt mål är att ge dig som undersköterska de bästa förutsättningarna för att utföra ditt omvårdnadsarbete. 
 
Om tjänsten   
Under kommande semesterperiod så är verksamheten i behov av förstärkning. Du kommer arbeta främst med omvårdnad av dialyspatienter samt att assistera sjuksköterskor vid dialysbehandlingar. I det ingår att förbereda, handha och rengöra maskinteknisk apparatur och övervaka patienter i dialys. Du kommer att arbeta i team med sjuksköterskor. 
 
Du arbetar dag och kvällspass samt var tredje helg. Våra kvällspass börjar klockan 11.30 och avslutas klockan 20.00. Tjänsten är ett vikariat från 15 maj tom 31 augusti 2019. 
 
Vi söker 
Som person söker vi dig som är lugn, trygg och som har lätt för att anpassa dig till olika förutsättningar. Vidare vill vi att du arbetar flexibelt och engagerat där du alltid utgår från patientens behov. Du har god kommunikativ förmåga och ser samarbete som något självklart. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare ser vi att du kan arbeta självständigt och trivs med ett varierat arbetstempo och att arbeta med medicinteknisk apparatur. 
 
Kvalifikationer   
Krav: utbildad undersköterska   
Meriterande: erfarenhet av arbete inom dialysverksamhet 
 
Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Mattias Markgren 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 80 167
Mårten Norström Wiklund 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-58583559

Fackliga representanter
Kommunal 08-585 803 90

Dela detta jobb

Hemodialysmottagning söker undersköterska för vikariat

Karolinska Universitetssjukhuset