medrek.se

Inom HemRehab möter vi våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är.
 
Om oss

Hemrehabilitering i en fantastisk arbetsmiljö - det vackra Roslagen. Bakom varje dörr öppnar sig någon annans värld!  
Din utmaning är att tillsammans med kunden och teamet hitta den bästa träningen, hjälpmedlen och anpassningen av bostaden för att möjliggöra ett tryggt och aktivt boende. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Hemrehabilitering är en del av kundval där även hemtjänst och hemsjukvård ingår. Du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor/undersköterskor/vårdbiträden och övriga paramedicinare runt kunden. Du handleder teamet i ett rehabiliterande arbetssätt. Arbetsuppgifterna består till stor del av bedömningar, träning samt hjälpmedelsförskrivning.  
 
Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av vår verksamhet. Vi använder ett digitalt signeringssystem för ordinationer som legitimerad personal lägger in i systemet och vårdpersonal signerar när det utförts. Vi välkomnar därför dina och övriga teamets idéer och förslag till utvecklig av hemrehabiliteringen.  
 
Som nyanställd får du en kollega som mentor.  
 
Om dig

Du är Legitimerad arbetsterapeut.  
Erfarenhet av hemrehabilitering är meriterande.  
Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta både på egen hand och i samverkan med andra professioner.  
 
Körkort B för manuell växellåda och körvana är ett krav. Vi har tjänstebilar.  
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

HemRehab söker arbetsterapeutkollega!

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb