medrek.se

Hemtjänst Norrtälje Tiohundra söker timvikarier

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Hemtjänst Norrtälje Tiohundra söker timvikarier

Vårt uppdrag inom Hemtjänst Norrtälje är att möta våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är. 
 
Om oss

Hemtjänsten erbjuder omsorgsinsatser som syftar till att underlätta för våra kunder att leva och bo kvar i sin hemmiljö. Hos oss får du som medarbetare en arbetsdag som är omväxlande och präglas av arbetsglädje. Du får ett arbete som är betydelsefullt och där du kan göra skillnad i någons liv. 
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Arbetsuppgifterna inom hemtjänsten är skiftande, en arbetsdag är inte den andra lik. Vi utför omsorg enligt socialtjänstlagen. Arbetet innebär att ge en god social omsorg och omvårdnad. Inom Hemtjänst Norrtälje arbetar vi personcentrerat utifrån beviljade insatser och individuella genomförandeplaner. Insatsernas utformas i samråd tillsammans med kund. Omfattningen av insatser varierar och ändras i takt med kundens behov. 
 

Vi arbetar i olika arbetsgrupper kring samma kund med målet att skapa en kontinuitet för kunder och deras anhöriga. Vi tror att kontinuitet är viktigt för att våra kunder ska känna en trygghet och omsorgsinsatsernas kvalitet. Genom nära och goda relationer till våra kunder tror vi att vi kan skapa en bättre omsorg.  
 
I det dagliga arbetet ingår även social dokumentation. Du utför även hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering av legitimerad personal. Vi arbetar tvärprofessionellt kring kunden, det vill säga i nära samverkan med andra yrkesgrupper. Anhöriga är en resurs och en viktig del i vårt arbete. 
 
Om dig

Vi söker dig med ett genuint intresse för människor, äldres hälsa och livskvalitet. Erfarenhet inom äldreomsorg och hemtjänstarbete är meriterande.
 
Goda kunskaper i svenska språket krävs.
 
God datorvana är ett krav eftersom datorer, läsplattor och smartphones används i det dagliga arbetet för dokumentation och tidsregistrering.  
 
Du är en person som tar ansvar för dina uppgifter och har god empatisk förmåga. Du har ett gott bemötande. Du är bra på att prioritera arbetsuppgifter utifrån olika  
situationer. Du är van vid att reflektera över ditt arbete i syfte att identifiera och utveckla positiva arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och delar gärna med dig av  
dina kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du är öppen för att ta till dig och lära av andra. Du bidrar även till ett gott klimat på arbetsplatsen.  
 
B-körkort och god körvana är meriterande. 
 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   
 
Övrigt
Ansökningar kommer att hanteras löpande, urval och anställningar kommer att ske under annonstiden.

Dela detta jobb

Hemtjänst Norrtälje Tiohundra söker timvikarier

TioHundra