medrek.se

HR-partner till kliniken REMEO i Sköndal

Företag REMEO
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-01

Ansök nu

HR-partner till kliniken REMEO i Sköndal

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken finns REMEO-kliniken för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål. REMEO har ca 100 anställda i dagsläget bestående av omvårdnadspersonal, läkare, paramedicin och administration.

Uppdraget och din profil

Vi söker nu en HR-partner till vårt administrativa team. Uppdraget innebär att i samarbete med VD och övriga chefer aktivt bidra till affärsutveckling och tillväxt, effektivisering och att kontinuerligt befästa klinikens positionering i framkant inom området av högspecialiserad vård av långvarigt kritiskt sjuka patienter.

Det är en omväxlande roll med ett brett ansvarsområde i en dynamisk miljö. Som HR-partner rapporterar du till den administrativa chefen som kommer ingå i ledningsgruppen i REMEO:s nya organisation. De viktigaste uppgifterna blir att tillsammans med chefer och medarbetare framgångsrikt attrahera och behålla nya kollegor och bevara och vidareutveckla den goda arbetsmiljön. Du kommer medverka i aktiviteter för att stärka arbetsgivarvarumärket och nå ut till framtida potentiella medarbetare. Du stödjer även verksamhetens chefer i arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar, rehabilitering, lönerevision, framtagande och analys av personalrelaterade nyckeltal och övriga HR-frågor. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönesystem och löneprocessen, eftersom du kommer arbetsleda och samarbeta med vår löneadministratör. Med andra ord ska du uppskatta att arbeta över hela HR-fältet och vara nyfiken och öppen för nya utmaningar och uppgifter som kan dyka upp.

Du har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och flera års erfarenhet av brett HR-arbete. Vi tror att du är en engagerad, flexibel och resultatinriktad person med ansvarskänsla och ett intresse för verksamhetens affär. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs i rollen som bollplank till chefer och medarbetare. Du har förmåga att skapa goda relationer såväl inom som utanför organisationen och är bra på att kommunicera. Eftersom verksamheten står inför en tillväxt och utveckling är det viktigt att du trivs i förändring.

Mer information

Vid frågor kontakta gärna VD Anna Cedborg, tel. 070-9564216, e-post anna.cedborg@remeo.se 

Din ansökan

Om Du vill anta utmaningen, skicka din ansökan till charlotte.pelland@remeo.se; skriv ”HR-partner REMEO” i mejlets ämnesrad. Sista ansökningsdag är 2019-11-30. Vi kan komma att genomföra intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.

 

Vi erbjuder

REMEO är en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare och en uppskattad gemenskap. Vi satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt. Vi omfattas av Vårdföretagarnas kollektivavtal med tjänstepension ITP och erbjuder friskvårdsbidrag samt en förmånsportal.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om företaget www.remeo.se.

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

HR-partner till kliniken REMEO i Sköndal

REMEO