medrek.se

HSL-assistent/Undersköterska semestervikariat

HSL-Assistenter/Undersköterskor, Dagtid inför sommaren 2023

Beskrivning

Inför sommaren 2023 söker vi HSL-Assistenter till HSL för att stötta våra sjuksköterskor i deras arbete. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete för såväl undersköterska eller för dig som studerar till sjuksköterska.

Arbetsuppgifter

Som HSL-Assistent arbetar du på delegerat ansvar för vissa uppgifter inom hälso- och sjukvård. Det kan handla om blodprovstagning, såromläggning, vissa administrativa arbetsuppgifter etc. Vi bedriver hälso- och sjukvård i det enskilda hemmet och på våra särskilda boenden. I ansvaret ingår omvårdnad och medicinska insatser till alla åldersgrupper. Du kommer att arbeta i team tillsammans med sjuksköterskor i kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna specialistundersköterska eller dig som är studerande till sjuksköterska.

Du är flexibel, empatisk, engagerad och vill ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B-körkort krävs.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform

 

     Säsongsarbete

Anställningsform

 

     Heltid

Antal lediga befattningar

 

     1

Sysselsättningsgrad

 

     100%

Ort

 

     Olofström

Land

 

     Sverige

Referensnummer

 

     2022/166

Kontakt

 

     Maria Theandersson, 0454-93085

Facklig företrädare

 

     Kommunal sydost sektion Olofström, olofstrom.sydost@kommunal.se

Publicerat

 

     2022-12-22

Sista ansökningsdag

 

     2023-01-30

HSL-assistent/Undersköterska semestervikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb