medrek.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Ditt nya jobb

Vi söker en IFO-chef till socialförvaltningen.

Vår nuvarande IFO-chef går i pension till sommaren och nu söker vi hennes efterträdare!
IFO-chefen har ett uppdrag som verksamhetschef vilket innebär att leda den samlade individ- och familjeomsorgen. Det är ett eget verksamhetsområde med en ledningsgrupp bestående av fem enhetschefer och en verksamhetsutvecklare. IFO-chefen ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp och samverkar med övriga verksamhetschefer i ledning och utveckling av socialförvaltningens samlade verksamhet. Det finns ett starkt fokus på utveckling inom flera områden exempelvis våld i nära relationer och psykisk hälsa.  

Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning och erfarenhet som chef inom socialtjänsten. Vi lägger stor vikt vid ett utvecklande ledarskap och förmåga att inspirera och motivera chefer och medarbetare. Du ska ha god förmåga att samverka med andra och se vikten av utveckling och kunskapsstyrning för en evidensbaserad socialtjänst.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:  100% 
Tillträde:Enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2018-12-20

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till socialchef Anette Nilsson via kommunens växel 0492-76 90 00

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

IFO-chef

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-29

Ansök nu

Dela detta jobb