medrek.se

logga

Infektionskliniken söker ledningssjuksköterska

Regioner
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Infektionskliniken söker ledningssjuksköterska

Är du en erfaren leg.sjuksköterska med ett intresse av att dela med dig utav din kunskap och erfarenheter?

Jobbannons

 

Erbjudande och arbetsuppgifter

Är du sjuksköterska och har en påbörjad magister eller magister/master-examen? Söker du en roll där du kan vidareförmedla din kunskap och känna att din examen gör skillnad? Har du dessutom ett stort intresse av infektionssjukvård skall du fortsätta läsa denna annons eller ansöka direkt och så tar vi all info på intervjun!

Som Klinisk Ledningsansvarig Sjuksköterska (KLAS) jobbar du 40% som ledningansvarig och 60% som sjuksköterska. De pass du gör som KLAS är du helt frikopplad från vårdgolvet, allt fokus skall då läggas på att stötta kollegor och att utveckla kliniken.

Uppdraget innebär att du tillsammans med vårdenhetschefer och medicinsk ledningsansvariga läkare ska planera, utveckla och följa upp verksamheten med ansvar för att driva processarbetet på avdelningen.  

 

Din profil

Vi söker dig som är leg.sjuksköterska med minst två års erfarenhet av akutsjuksvård. Magisterexamen inom akutsjukvård, infektionssjukvård,omvårdnad och/eller annan magister/master som kliniken anser vara passande. Extra meriterande är om du har erfarenhet från infektionssjukvården. Du ska vara kunskapstörstande och ha en vilja av att förmedla din egen kunskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  Som person är du trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och gillar en utmanade och omväxlande roll. 

 

Vilka är vi?

Infektionskliniken består av 3 vårdavdelningar, med totalt 38 vårdplatser, 1 mottagning samt en omfattande konsultverksamhet mot övriga sjukhuset. Vi vårdar patienter med infektionssjukdomar och våra vårdtider är mellan tre till fem dagar. Vi arbetar i vårdlag, men givetvis hjälps vi åt över hela vårdgolvet. Vardera vårdlagen har (dag som kväll) mellan 4 till 6 patienter. 

Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Infektionskliniken söker ledningssjuksköterska

Danderyds Sjukhus AB