medrek.se

Intensivvårds- eller anestesisjuksköterska? Nu behövs din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Ansök nu

Intensivvårds- eller anestesisjuksköterska? Nu behövs din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Karolinska har i samband med utbrottet av Covid-19 fått i särskilt uppdrag att genomföra den största utökningen av intensivvårdsplatser inom Region Stockholm, och nu behöver vi förstärkning i form av specialistsjuksköterskor. Är du intensivvårds- eller anestesisjuksköterska men jobbar idag med något annat? Befinner du dig på en annan plats än i Stockholm men har möjlighet att komma hit? Intensivvården på Karolinska behöver dig och din specialistkompetens omgående!

Vi erbjuder

  • Specifik utbildning för hantering av intensivvårdspatienter med covid-19
  • Hjälp att hitta tillfälligt boende i Stockholm
  • Reaktivering och utbildning för dig som i dagsläget inte är kliniskt aktiv för att du säkert ska kunna komma tillbaka in i den kliniska vården.

Om anställningen

Vi har möjlighet att erbjuda olika anställningsformer utifrån vad som passar din situation.

Lön sätts inom ramen för aktuellt lönespann för intensivvårds- och anestesisjuksköterskor inom Karolinska.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska samt har specialistutbildning i intensivvård eller anestesi. Vi behöver både dig som arbetar kliniskt redan idag och dig som i nuläget finns utanför vården.

Sök nu! Du kommer i samband med att du skickar din ansökan få svara på ett kortare frågeformulär som ger oss den information vi behöver – du kan alltså söka omgående även om du inte har ett färdigt CV.

Din specialistkompetens behövs i vården av svårt sjuka patienter!

Bästa hälsningar,

Intensivvården på Karolinska

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Intensivvårds- eller anestesisjuksköterska? Nu behövs din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Karolinska Universitetssjukhuset