medrek.se

Intensivvårdssjuksköterska/Barnsjuksköterska till Barnintensiven, Barn PMI, Solna

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska/Barnsjuksköterska till Barnintensiven, Barn PMI, Solna

 Är du redo för att verkligen göra skillnad och vill arbeta med högspecialiserad pediatrisk intensivvård på Nya Karolinska Solna? Om svaret är ja har du möjlighet att bli vår nya kollega på BIVA.  

Vi erbjuder

Vårt funktionsområde Barn PMI utgör en av få specialiserade verksamheter för anestesi-, operation och intensivvård för barn i Sverige och har som uppdrag att bedriva forskning, undervisning och sjukvård på hög internationell nivå. Målet är att vara en Europaledande universitetsklinik genom att utgå ifrån patientnyttan, säkerhetsrutiner och tillvaratagande av allas kompetens. En central del av uppdraget är också att aktivt verka för och producera forskning, utveckling, undervisning och innovation av högsta internationella kvalitet. Ett stort antal av patienterna som vårdas på BIVA kommer från andra landsting/länder. Dessa svårt sjuka patienter hämtas på inremitterande sjukhus av verksamhetens transportteam PETS (Pediatric Emergency Transport Service).  

Den högspecialiserade vården på BIVA bedrivs inom olika specialiteter som kirurgi, medicin, neuro, Öron, näsa och hals, trauma och infektion. Våra patienter är i åldern 0-18 år. Vi är stolta över våra nationellt och internationellt framstående vårdresultat. 

Om ovanstående väcker ditt intresse så är du välkommen att hospitera hos oss för att få en inblick i vår verksamhet och träffa oss som arbetar här. 

Om tjänsten 

Vi erbjuder dig ett mycket givande arbete inom högspecialiserad pediatrisk intensivvård där du får en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska och göra avgörande skillnad för våra patienter och deras närstående. Vården på BIVA är högteknologisk och vi lägger stor vikt vid omvårdnaden av det sjuka barnet och dess familj.  

Du ingår i ett tvärprofessionellt team som arbetar i en avancerad, spännande och lärorik miljö där stora krav ställs på kompetens och där patienten alltid sätts först. 

Du får en gedigen inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet samt kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling för att stärka dig i din roll. 

Vi söker 

Dina personliga egenskaper är avgörande och stor hänsyn tas till personlig lämplighet.  

Som person har du mycket god samarbetsförmåga och teamkänsla. Du har även god förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Du trivs i en verksamhet där utveckling och förändring är naturliga delar. Du är lösningsinriktad och ser i första hand möjligheter och inte svårigheter. Du besitter personlig mognad och vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård eller barn- och ungdomssjukvård. Tidigare arbete med barn är meriterande.  

Om du saknar specialistutbildning är du ändå välkommen att höra av dig till oss för dialog om anställning i väntan på och under specialistutbildning.  

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens    

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Marcus Wallén 
Omvårdnadschef BIVA
 08-51778362

Monica Yllman 
Omvårdnadschef BIVA
 08-517 792 38

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Elisabeth Wimo, elisabeth.wimo@sll.se

 

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterska/Barnsjuksköterska till Barnintensiven, Barn PMI, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset