medrek.se

logga

Intensivvårdssjuksköterska/Sjuksköterska sommarvikariat till IVA, Sollefteå

Regioner
Utgår

2021-03-02

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska/Sjuksköterska sommarvikariat till IVA, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Intensivvårdsavdelningen är en del av Länssjukvård somatik, operation och intensivvård, där ca 40 medarbetare jobbar på intensivvårdsavdelningen och uppvaket i Sollefteå. På vår arbetsplats arbetar anestesiläkare, IVA-sjuksköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans i vården runt patienten. Nu söker vi dig som är IVA-sjuksköterska och/eller du som är sjuksköterska med ambitionen att vidareutbilda dig till IVA-sjuksköterska.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett omväxlande, utvecklande och roligt arbete på en avdelning med engagerad och positiv personal, då är du välkommen till oss på IVA. Våra patienter kommer från sjukhusets olika specialiteter, vilket är en utmaning och en möjlighet till utveckling. Intensivvårdsavdelningen är en arbetsplats som av många beskrivs som en arbetsplats med en familjär känsla. Vi arbetar i parvård, där sjuksköterskan har omvårdnadsansvar. Du kommer att samarbeta med alla yrkeskategorier som ingår i teamet kring patienterna, därför är samarbetsförmåga viktigt för oss. Arbetsrotation mellan IVA/HIA och uppvakningen ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med specialistutbildning inom intensivvård alternativt anestesi. Erfarenhet av akutsjukvård ses även det som meriterande. Du som söker är en trygg, lugn och flexibel person. Du samarbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Viktigt för oss är din positiva attityd till arbetet som vi hoppas att du som söker har.

Sommarvikariatet avser perioden 2021-06-01-2021-08-31, där tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Löpande urvalsarbete och tillsättning sker, så ansök redan idag,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Emma Lassen Molander

Enhetschef

Telefon: 073-2713737

E-post: emma.lassen.molander@rvn.se

Eva Lodin

Vårdförbundet

E-post: eva.lodin@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Intensivvårdssjuksköterska/Sjuksköterska sommarvikariat till IVA, Sollefteå

Region Västernorrland