medrek.se

Intensivvårdssjuksköterska, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska, Södertälje sjukhus

Är du vår nya kollega? Södertälje sjukhus intensivvårdsavdelning är en blandad intensivvård- och intermediärvårdsavdelning. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och har lätt för att skratta! Vi är en familjär arbetsplats där vi är måna om varandra. Vi har nya fina lokaler där stor vikt har lagts på arbets- och patientmiljön, vilket bland annat innebär gott utrymme i patientsalar, enkelrum med egen dusch, stora fönster för att släppa in dagsljus samt ergonomiska hjälpmedel tillgängliga på rummen.

Vi erbjuder en personlig introduktion som är anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. Vi söker dig, intensivvårdssjuksköterska, som vill tillhöra en arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap- här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.

 

Specialistsjuksköterska  Södertälje sjukhus:
Vi söker en specialistsjuksköterska inom intensivvård som tillsammans med vårt fantastiska team vill vidareutveckla vår intensivvårdsavdelning. Här finns stora möjligheter för kompetens- och verksamhetsutveckling då utvecklings- och utbildningssjuksköterska finns på plats. Reflektion, TimeOut och "fånga passet" är några instrument där vi belyser samarbete, kommunikation, patientsäkerhet och utvecklingspotential i det dagliga arbetet. 

Dina arbetsuppgifter:  
Varierande och stimulerande arbetsuppgifter som intensivvårdssjuksköterska på vår dynamiska avdelning där vi även bedriver postoperativvård på jourtid, nätter- och helger.

Dina kvalifikationer:
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård.

Dina personliga egenskaper:
Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med arbetsglädje, att tänka nytt samt sprida positiv energi är viktiga egenskaperStor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Hel- eller deltid, blandat dag- kväll och nattjänstgöring.

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Här kan du se filmen om Sofia och hennes kollegor på intensiven.

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterska, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus