medrek.se

Intensivvårdssjuksköterska till Intensivvården i Huddinge

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska till Intensivvården i Huddinge

Vill du arbeta i en stimulerande miljö som präglas av spännande arbetsuppgifter och omväxlande tempo. Huddinge IVA söker dig specialistutbildad intensivvårdssjuksköterska som vill vara en del vårt multiprofessionella och högspecialiserade team.

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

  • Få möjligheten att arbeta med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som intensivvårdssjuksköterska är det hos oss du ska vara!
  • Erhålla personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
  • Möjlighet att forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.

Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska erbjuder.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Om tjänsten

Intensivvården i Huddinge utgör en del av Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI). I våra moderna, rymliga och överskådliga lokaler vårdar vi patienter i alla åldrar, även mycket små barn. 

Som intensivvårdssjuksköterska hos oss vårdar du patienter med avancerade hematologiska, hepatologiska och cardiologiska tillstånd samt komplicerade infektionstillstånd. Vi är stolta över vårt NHV-uppdrag (Nationell högspecialiserad vård) för intensivvård, där levertransplantation kan vara indicerad, och bedriver även avancerad barnintensivvård efter levertransplantation. Vi vårdar också ett stort flöde patienter som genomgått övre gastrokirurgi samt patienter med ÖNH-relaterat (Öron Näsa Hals) intensivvårdsbehov.

Eftersom vi är ett universitetssjukhus och utbildning är ett av våra uppdrag, kommer du i din roll att på olika sätt handleda och utbilda studenter. Vi har en modell för verksamhetsförlagd utbildning där vi arbetar strukturerat med handledning av interprofessionella team. I rollen finns även möjlighet att ingå i de tvärprofessionella utvecklingsteam bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor vars fokus är att förbättra omvårdnaden inom exempelvis respiration, smärta och barn.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
  • Är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar.
  • Visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Inom vår verksamhet behöver du även kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris. Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati.

 

Kvalifikationer

 

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård.

Meriterande:

  • Erfarenhet av intensivvård.

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som intensivvårdssjuksköterska!

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Sara Lindgren, Vårdförbundet Telefon
sara.lindgren@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterska till Intensivvården i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset