medrek.se

Intensivvårdssjuksköterska till IVA och THIVA i Solna

Regioner
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska till IVA och THIVA i Solna

Intensivvården på Karolinska är Sveriges största intensivvårdsorganisation och nu blir vi ännu större och söker därför dig som vill vara med på en spännande resa där vi vidareutvecklar intensivvården i Sverige.
Intensivvården på Karolinska är unik i sitt slag då vi vårdar patienter som drabbats av skador eller tillstånd som inte kan behandlas på någon annan intensivvårdsavdelning i Stockholm.  
 
Om oss 
Till intensivvården på Karolinska skickas de allra sjukaste patienterna och därför har vi samlat den absolut högsta kompetensen inom intensivvård hos oss. Många av våra patienter med svikt i något av de livsuppehållande organen räddas bara för att de ges tillgång till våra medarbetares kompetens. 
 
I Solna bedriver vi thoraxintensivvård där vi vårdar patienter som genomgått hjärtkirurgi, patienter som drabbats av hjärtstopp och hjärtsviktspatienter med mekaniska hjärtpumpar. 
 
Vi har även ett av Sveriges få centra för skador i hjärnan och ryggmärg där vi vårdar patienter med akuta tillstånd i centrala nervsystem och bakteriella meningiter där vi utför avancerad övervakning. 
 
Till oss kommer även patienter med traumatiska skador, sepsis, ARDS och mulitiorgansvikt och här finns även ett av Sveriges få centra där vi utför intensivvård under pågående tryckkammarbehandling. 
 
Vi erbjuder 
Hos oss arbetar vi i tvärprofessionella team runt patienten där du som nyanställd erbjuds en introduktion som är anpassad efter dina individuella behov och kunskaper. Du är lika välkommen till teamet oavsett om du jobbat med intensivvård i flera år eller nyligen tagit examen.  
 
Vi ser till individen och har infört en kompetensstege där du som medarbetare kan göra karriär både kompetens- och lönemässigt utan att behöva byta arbetsplats. Därtill kan du forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska. 
 
Vi arbetar i den högteknologiska vårdens absoluta framkant och vill du utvecklas som intensivvårdssjuksköterska så är det hos oss du ska vara. 
 
Klicka här för att se en kort film om hur det är att jobba hos oss.
 
Vi söker 
Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv, engagerad och kommunikativ person som aktivt vill bidra till vår gemenskap. 
 
Vi lägger vi stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris. 
 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom intensivvård. 
 
Varmt välkommen med din ansökan och hör gärna av dig om du har några frågor! 
 
Din ansökan ska innehålla: 
-    CV 
-    Personligt brev 
-    Yrkeslegitimation 
-    Bevis om specialistkompetens  
-    Utbildningsbevis 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Jeanette Dahl 
Vårdenhetschef FO Intensivvård Solna
contacticon mobile 076-050 13 85

Birgitta Olgren 
Vårdenhetschef Neurooperation och neurointensivvår
contacticon phone 08-517 723 55
contacticon mobile 072 584 14 13

Liz Rauhofer 
Vårdenhetschef, Thorax-, kärloperation & THIVA
contacticon phone 073 – 504 82 16

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterska till IVA och THIVA i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset