medrek.se

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Solna med uppdrag som vårdledare

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Solna med uppdrag som vårdledare

Intensivvården på Karolinska Universitetssjukhuset är unik i sitt slag – här vårdas patienter som drabbats av skador eller tillstånd som inte kan behandlas på någon annan intensivvårdsavdelning i Stockholm. Hos oss får du tillsammans med andra specialister och högutbildade kollegor arbeta i en miljö som präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo och utmanande situationer med multisjuka patienter.

Intensivvård Solna – är en högteknologisk och multidisciplinär intensivvårdsavdelning som omhändertar patienter med traumatiska skador, sepsis och mjukdelsinfektioner. Vi är ett av Sveriges få centra för skador i hjärnan och ryggmärg där vi vårdar patienter med akuta tillstånd i centrala nervsystem, neurotrauma och bakteriell meningit. Totalt har vi 23 vårdplatser som är fördelade på två våningsplan (E4 och E5). Tryckkammarbehandling för intensivvårdspatienter och IVA-mottagning tillhör verksamheten. Ring gärna till Johanna Hjelm, tel. 08-517 788 55 för att höra mer om hur det är att jobba hos oss.

Om tjänsten
Du anställs som intensivvårdssjuksköterska inom 24/7-avtalet med ett vårdledarförordnande. Du kommer att ingå i en grupp om cirka 20 vårdledare som alternerar att vårdleda dygnet runt. Du är direkt underställd omvårdnadschef.

Vårdledaruppdraget
Som vårdledare ansvarar du för att organisera, planera och leda det dagliga arbetet tillsammans med andra vårdledare och omvårdnadschefer. I arbetsuppgifterna ingår att koordinera patientflödet i samråd med ansvarig läkare samt fördela resurser och kompetens utifrån vårdtyngd. Som vårdledare samarbetar du med övriga vårdledare och omvårdnadschefer för en god arbetsmiljö och ett gott samarbete mellan medarbetare inom och utanför enheten.

Du förväntas vara en förebild i enlighet med sjukhusets värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan engagera och stötta dina kollegor. Du har en god organisatorisk förmåga och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Du behöver vara trygg, flexibel och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett omväxlande och ofta högt tempo och kan bibehålla ett gott humör även i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och närstående bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer i en miljö där patienter och närstående är i kris.

Vi erbjuder
- Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som intensivvårdssjuksköterska och vårdledare är det hos oss du ska vara!

- En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.

- Individuell introduktion anpassad efter dina kunskaper och behov.

- Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet att forska, utbilda eller vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska eller universitetssjuksköterska.

Kvalifikationer
Krav:
- Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård
- Minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som intensivvårdssjuksköterska - välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Personligt brev 
3. Yrkeslegitimation
4. Bevis om specialistkompetens
5. Utbildningsbevis

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Solna med uppdrag som vårdledare

Karolinska Universitetssjukhuset