medrek.se

Intensivvårdssjuksköterska? Vi behöver din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Regioner
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska? Vi behöver din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Karolinska Universitetssjukhuset har i samband med utbrottet av covid-19 fått i särskilt uppdrag att genomföra den största utökningen av intensivvårdsplatser inom Region Stockholm. Vi vårdar fortsatt en stor mängd patienter med covid-19 inom intensivvården och har även ett ökat tryck på ECMO. Nu söker vi förstärkning i form av ytterligare intensivvårdssjuksköterskor till bägge dessa verksamheter. Befinner du dig på en annan plats än i Stockholm men har möjlighet att komma hit? Vi behöver dig!

Vi erbjuder

  • Specifik utbildning och introduktion för hantering av intensivvårdspatienter med covid-19
  • Hjälp med resa samt att hitta tillfälligt boende i Stockholm
  • Reaktivering och utbildning för dig som i dagsläget inte är kliniskt aktiv för att du säkert ska kunna komma tillbaka in i den kliniska vården.

Om anställningen

Vi har möjlighet att erbjuda olika anställningsformer utifrån vad som passar din situation. Vi söker även dig som enbart kan arbeta någon enstaka vecka och på så vis avlasta vår personal under sommaren.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har utrymme till annan lönesättning än vanligt under omständigheterna.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska samt har specialistutbildning i intensivvård. Vi behöver både dig som arbetar kliniskt redan idag och dig som i nuläget finns utanför vården, men önskar reaktivera dina kunskaper.

Sök nu! Du kommer i samband med att du skickar din ansökan få svara på ett kortare frågeformulär som ger oss den information vi behöver – du kan alltså söka omgående även om du inte har ett färdigt CV.

Din specialistkompetens behövs i vården av svårt sjuka patienter!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2020-06-15

Yrkesområde
Sjuksköterskor IVA
Specialistsjuksköterskor

Arbetsplats
Solna/Huddinge

Anställningsform
Timanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Referensnummer
170168

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterska? Vi behöver din specialistkompetens i vården av svårt sjuka patienter!

Karolinska Universitetssjukhuset