medrek.se

Intensivvårdssjuksköterskor till Solna

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterskor till Solna

Intensivvården på Karolinska Universitetssjukhuset är unik i sitt slag då vi vårdar patienter som drabbats av skador eller tillstånd som inte kan behandlas på någon annan intensivvårdsavdelning i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta i en stimulerande miljö med variation. I våra nya lokaler kommer du tillsammans med andra specialister och högutbildade kollegor få arbeta i en miljö som präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo, utmanande situationer med multisjuka patienter.

I Solna har vi två områden där vi bedriver intensivvårdsverksamhet:

Thoraxintensiven (THIVA) – ingår i funktionsområdet Thoraxoperation och Thoraxintensivvård och omfattar en sammanhållen vårdkedja mellan operationsavdelningen och intensivvårdsavdelningen. Här vårdar vi patienter som genomgått hjärtkirurgi, patienter som drabbats av hjärtstopp och hjärtsviktspatienter med mekaniska hjärtpumpar. Pauline Rylander Hagson svarar mer än gärna på frågor om hur arbetet på THIVA ser ut, tel. 08-517 764 68.

Intensivvård Solna – är en högteknologisk och multidisciplinär intensivvårdsavdelning som främst omhändertar patienter med traumatiska skador, sepsis och mjukdelsinfektioner. Vi är ett av Sveriges få centra för skador i hjärnan och ryggmärg där vi vårdar patienter med akuta tillstånd i centrala nervsystem, neurotrauma och bakteriella meningiter där vi utför avancerad övervakning.  Vi har 22 stycken vårdplatser som är fördelade på två våningar (E4 och E5). Hyperbarmedicin och IVA-mottagning tillhör verksamheten. Ring gärna till Johanna Hjelm, tel. 08-517 788 55 för att höra mer om hur det är att jobba hos oss.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som intensivvårdssjuksköterska är det hos oss du ska vara!
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har nyligen infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi lägger vi stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris.

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom intensivvård.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som intensivvårdssjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Bevis om specialistkompetens
  • Utbildningsbevis

Vår funktion inom Karolinska Universitetssjukhuset heter PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) och är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativa vård och intensivvård för vuxna. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterskor till Solna

Karolinska Universitetssjukhuset