medrek.se

Intensivvårdssjuksköterskor till Thoraxintensiven (THIVA)

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterskor till Thoraxintensiven (THIVA)

Är du intensivvårdssjuksköterska som är redo att göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med andra specialister i en utvecklande miljö som präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo och utmanande situationer? Hjärtligt välkommen till oss på Thoraxintensiven i Solna!

Vi erbjuder
Thoraxintensiven är en högspecialiserad enhet med ett högt patientinflöde där vi dygnet runt vårdar svårt sjuka hjärt- och lungpatienter. Den elektiva delen av verksamheten innefattar patienter i behov av noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad efter genomgången thoraxkirurgi. Här vårdas även patienter som drabbats av exempelvis svår hjärtsvikt, akut aortadissektion eller kardiogen chock. I vissa fall kräver våra patienter behandling med ECMO eller mekanisk hjärtpump.

Vi erbjuder:

  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team
  • En personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov
  • Tydliga utbildnings- och utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege
  • En unik forskningsmiljö med FoU-ansvarig specialistsjuksköterska som är behjälplig med genomförande av kvalitetsutvecklingsprojekt och initierande av forskningsprojekt. Därtill finns möjlighet till akademiska karriärvägar som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.
  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ vård i framkant i en innovativ vårdmiljö med den senaste medicinska tekniken

Givetvis får du även ta del av de förmåner som Karolinska erbjuder sina anställda.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team som tillsammans arbetar för patientens bästa och vars kompetens kompletterar varandra. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en specialistsjuksköterska på en intensivvårdsavdelning, med unika möjligheter till utveckling i din roll.

Våra intensivvårdssjuksköterskor arbetar treskift enligt 24/7 avtalet och vi tillämpar individuell schemaplanering, vilket innebär att du i stor utsträckning kommer kunna påverka din schemaläggning.

Hör fler berättelser, läs mer om intensivvården på Karolinska Universitetssjukhuset och finn kontaktuppgifter till oss på Intensivvården på Karolinska - Intensivvården på Karolinska.

Vi söker
Vi söker dig som trivs med att vara del av ett team, där du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Du har en god kommunikativ förmåga och kan relatera till och bemöta andra på ett lyhört sätt. Därtill ser vi att du är trygg i att ta initiativ och tar ansvar för ditt arbete. Vidare finner du dig i en omväxlande vardag där du besitter förmågan att bibehålla fokus och ett gott humör även vid press och motgångar. Vi lägger stor vikt vid att du bemöter alla patienter och anhöriga med respekt och empati samt behärskar att hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som intensivvårdssjuksköterska.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom intensivvård

Det är meriterande med erfarenhet från liknade verksamhet men inget krav då vi framförallt söker dig med rätt personliga egenskaper för tjänsten.

Om rekryteringsprocessen
Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och kalla till intervjuer så vänta inte med att söka!

Din ansökan skall innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Bevis om specialistkompetens

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Ingrid Allerstam, Vårdförbundet

Telefon
ingrid.allerstam@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterskor till Thoraxintensiven (THIVA)

Karolinska Universitetssjukhuset