medrek.se

Intresseanmälan sjuksköterska

Regioner
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Intresseanmälan sjuksköterska

Är du sjuksköterska och redo att ta nästa steg i karriären, få unik kompetens, möta nya utmaningar och är beredd att vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö där forskning och teknologi spelar stor roll?    

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa där du kan påverka och drivs av att arbeta i en föränderlig miljö!  

På Karolinska Universitetssjukhuset finns många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser för dig att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska.  

Skriv till oss och berätta vilka områden och vad som intresserar dig!  

Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.  

Vi har tjänster för både dig som är grundutbildad sjuksköterska men även för dig som har kommit lite längre i karriären eller är specialistsjuksköterska.  

Läs mer om våra verksamheter:  

Tema Barn och Kvinnosjukvård

Tema Hjärta och Kärl

Tema Neuro 

Tema Cancer

Tema Trauma och Reparativ Medicin

Tema Inflammation och Infektion 

Tema Åldrande

Funktion Akut

Funktion Bild och Funktion

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI)

Klicka på knappen ”Sök tjänsten” för att lämna din intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.  

Har du några frågor eller funderingar ber vi dig vända dig till vårt Rekryteringscenter på tel. 08 – 517 702 70 alternativt via rekryteringscenter.karolinska@sll.se    

Välkommen med din intresseanmälan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68

Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Intresseanmälan sjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset