medrek.se

Intresseanmälan Sjuksköterska

Regioner
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Intresseanmälan Sjuksköterska

Är du sjuksköterska och redo att ta nästa steg i karriären, få unik kompetens, möta nya utmaningar och är beredd att vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö där forskning och teknologi spelar stor roll?   
 
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa där du kan påverka och drivs av att arbeta i en föränderlig miljö!   
 
På Karolinska Universitetssjukhuset finns många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser för dig att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska.   
Skriv till oss och berätta vilka områden och vad som intresserar dig!   
 
Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.   
 
Vi har tjänster för både dig som är grundutbildad sjuksköterska men även för dig som har kommit lite längre i karriären eller är specialistsjuksköterska.   
 
Läs mer om våra verksamheter:   

  • Tema Barn och Kvinnosjukvård
  • Tema Hjärta och Kärl  
  • Tema Neuro 
  • Tema Cancer 
  • Tema Trauma och Reparativ Medicin 
  • Tema Inflammation och Infektion
  • Tema Åldrande
  • Funktion Akut
  • Funktion Bild och Funktion  
  • Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI)

Klicka på knappen ”Sök tjänsten” för att lämna din intresseanmälan. Vår rekryteringsprocess börjar med en kort avstämning via telefon, helt enkelt för att få veta lite mer om dig. Vi brukar stämma av din tillgänglighet och intresseområden för att sen skicka vidare din ansökan till respektive Tema/Funktion.   
 
Har du några frågor eller funderingar ber vi dig vända dig till vårt Rekryteringscenter på tel. 08 – 517 702 70 alternativt via rekryteringscenter.karolinska@sll.se
 
Välkommen med din intresseanmälan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Ansök här

Övriga tjänster
Se andra tjänster inom Region Stockholm här
Dela annons
              printbutton
Yrkesområde
Specialistsjuksköterskor
Sjuksköterska

Arbetsplats
Solna/Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Karina Betancourt 
Rekryteringspartner
contacticon phone 08-51778251

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50Är du en serviceinriktad person som tycker om varierande arbetsdagar?

Vi söker en servicetekniker i Kumla. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och på verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas kanon hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada! Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el, teknik och hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande. 

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du har är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig! 

Swedish Agro Machinery i Kumla
Swedish Agro Machinery i Kumla öppnade i juni 2017 och vi är i dagsläget sex medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Örebro län och i delar av Södermanlands och Västmanlands län.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Christian Douhan på telefon 076-146 25 51. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till chdo@sa-machinery.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och vi söker flera servicetekniker. Därför finns ingen sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Intresseanmälan Sjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset