medrek.se

Intresseanmälan Sjuksköterska

Regioner
Utgår

2020-01-06

Ansök nu

Intresseanmälan Sjuksköterska

Är du sjuksköterska och redo att ta nästa steg i karriären, få unik kompetens, möta nya utmaningar och är beredd att vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö där forskning och teknologi spelar stor roll?   

 

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa där du kan påverka och drivs av att arbeta i en föränderlig miljö!   

 

På Karolinska Universitetssjukhuset finns många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser för dig att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska.   

Skriv till oss och berätta vilka områden och vad som intresserar dig!   

 

Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.   

 

Vi har tjänster för både dig som är grundutbildad sjuksköterska men även för dig som har kommit lite längre i karriären eller är specialistsjuksköterska.   

 

Läs mer om våra verksamheter:   

 

Tema Barn och Kvinnosjukvård

 

Tema Hjärta och Kärl  

 

Tema Neuro

 

Tema Cancer

 

Tema Trauma och Reparativ Medicin

 

Tema Inflammation och Infektion

 

Tema Åldrande

 

Funktion Akut

 

Funktion Bild och Funktion  

 

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI)

 

 

Klicka på knappen ”Sök tjänsten” för att lämna din intresseanmälan. Vår rekryteringsprocess börjar med en kort avstämning via telefon, helt enkelt för att få veta lite mer om dig. Vi brukar stämma av din tillgänglighet och intresseområden för att sen skicka vidare din ansökan till respektive Tema/Funktion.   

 

Har du några frågor eller funderingar ber vi dig vända dig till vårt Rekryteringscenter på tel. 08 – 517 702 70 alternativt via rekryteringscenter.karolinska@sll.se

 

Välkommen med din intresseanmälan!   

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Intresseanmälan Sjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset