medrek.se

Är du sjuksköterska och redo att ta nästa steg i karriären, få unik kompetens, möta nya utmaningar och är beredd att vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö där forskning och teknologi spelar stor roll?   

 

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa där du kan påverka och drivs av att arbeta i en föränderlig miljö!   

På Karolinska Universitetssjukhuset finns många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser för dig att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska.   

Skriv till oss och berätta vilka områden och vad som intresserar dig!   

Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.   

Vi har tjänster för både dig som är grundutbildad sjuksköterska men även för dig som har kommit lite längre i karriären eller är specialistsjuksköterska.   

 

Läs mer om våra verksamheter:   

Tema Kvinnohälsa

Tema Barn

Tema Hjärta, Kärl och Neuro

Tema Cancer

Tema Akut och Reparativ Medicin

Tema Inflammation och Infektion

Tema Åldrande

Funktion Bild och Funktion  

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI)

Klicka på knappen ”Sök tjänsten” för att lämna din intresseanmälan. Vår rekryteringsprocess börjar med en kort avstämning via telefon, helt enkelt för att få veta lite mer om dig. Vi brukar stämma av din tillgänglighet och intresseområden för att sen skicka vidare din ansökan till respektive Tema/Funktion.   

Har du några frågor eller funderingar ber vi dig vända dig till vårt Rekryteringscenter på tel. 08 – 517 702 70 alternativt via rekryteringscenter.karolinska@sll.se

Välkommen med din intresseanmälan!   

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Välkommen till Karolinskas digitala jobbmässa

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.